Kay zijn laatste schoolweek

De laatste schoolweek van studiejaar 2019-2020 is voor Kay aangebroken. Kay gaat nog 5 ochtenden van 07:30 uur – 11:30 uur naar school en dan is het zomervakantie. 

Helaas mogen er nog steeds geen ouders de school in dus er kunnen geen voortgangsgesprekken plaatsvinden. Wij ontvingen Kay zijn rapport via spraakberichten van de juffrouw, wat ze speciaal voor mij in het Nederlands had gedaan, echt zo lief. 

En wat was dit een mooi rapport. Wij zijn zo trots op hem. In oktober 2019 voor het laatst naar school in Nederland. Eind november is hij begonnen in groep 1 op Aruba. Toen half maart ook nog Corona erbij waardoor hij weer een tijd thuis kwam te zitten en toch heeft hij het zo goed gedaan. De juffrouw had alleen maar lovende woorden over hem, hij verstaat bijna al het Papiaments, spreekt het nog niet maar dat komt denk ik ineens vanzelf.

In september gaat hij naar groep 2 en blijft hij bij dezelfde juffrouw, hier wordt nog steeds Papiaments gesproken wat wij voor hem heel fijn vinden. Zo krijgt hij de taal goed onder de knie. Vanaf groep 3 worden de lessen namelijk in het Nederlands gegeven. 

Er wordt een zomerkamp op Aruba georganiseerd en van mijn ouders mochten wij Kay opgeven voor aantal activiteiten. Hij gaat dus een leuke 3 weken tegemoet. 

Op de foto hieronder kijken de kinderen tijdens de verjaardag van de juffrouw een film. Ze mochten een knuffel en kussen van thuis meenemen.

Delen:

2 Reacties

 1. Leonie
  6 juli 2020 / 4:50 PM

  Super knap van Kay, was toch een hele verandering voor hem zeg! En wat leuk dat hij aan het zomerkamp mee mag doen een hel fijne zomer

  • joycearuba
   Auteur
   7 juli 2020 / 12:47 PM

   Het is inderdaad echt heel knap van Kay, we zijn ook heel trots op hem. jullie ook een fijne zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: