Hoe gaat het nu met ons?

Aruba Lockdown

Zo, dat is een tijdje geleden dat ik hier online ben geweest. De foto hierboven is genomen tijdens Covid-19.

Ik zal even in het kort vertellen hoe het nu met ons gaat. In januari zijn mijn ouders de hele maand bij ons op vakantie geweest dus ik zal vanaf februari vertellen. Vanaf dat wij hier aankwamen werkte mijn iMac niet goed meer, het opstarten duurde lang, op internet gaan duurde lang en helaas lukte het gewoon niet om mijn foto’s online op dit blog te krijgen. Dit bracht zoveel tijd met zich mee, dat dit gewoon niet haalbaar was. Ik heb dus in februari een nieuwe iMac gekocht.

Helaas hadden we begin februari nog steeds geen vergunning voor wat wij hier eigenlijk wilden gaan doen. We moesten dus een ander (tijdelijk) plan bedenken. Omdat zowel Bryan als ik van fotografie/videografie houden, hebben wij op een open huizendag de stoute schoenen aangetrokken en bij twee huizen gevraagd of wij foto’s mochten maken voor ons portfolio. Wij zouden deze foto’s dan gratis geven aan de desbetreffende makelaar. Zo gezegd zo gedaan en zo zijn wij nu beland in de wereld van real estate.

Van ongeveer begin februari tot half maart hebben wij dus als real estate fotograaf en videograaf gewerkt. Bryan maakt alle drone foto’s en video’s en ik maak de binnen foto’s en video’s. Het takenpakket is dus goed verdeeld. Bryan onderhoudt de contacten met de makelaars, het fotograferen doen wij samen en ik richt mij nog op de administratieve zaken. Dit liep heel erg goed tot corona om de deur kwam kijken.

Gelukkig krijgen wij sinds 3 weken mondjesmaat weer wat opdrachten binnen. Het is helaas nog niet genoeg om van rond te kunnen komen. Daarom zijn wij momenteel beide op zoek naar een baan erbij.

Laat even weten wat je ervan vindt als ik het bloggen weer op ga pakken. Ben jij nog nieuwsgierig naar ons leven hier?

Vind je het leuk om onze bedrijfswebsite te bekijken, dan kan dat via deze link: www.drone-photography-aruba.com

Ik zal later nog een blog schrijven over hoe ik de corona periode op Aruba heb ervaren.

Delen:

7 Reacties

 1. Rianne
  19 juni 2020 / 9:38 AM

  Jaaa ik mis de foto-blogs! 🙂

  • joycearuba
   Auteur
   22 juni 2020 / 2:01 AM

   Hihi ja komt er deze week aan!

 2. Leonie
  6 juli 2020 / 4:42 PM

  Jaaa even bijlezen hoor maar natuurlijk moet je doorgaan ik hoor heel graag hoe het jullie vergaat

  • joycearuba
   Auteur
   7 juli 2020 / 12:46 PM

   ahh lief van je…ik ga proberen elke week even iets te plaatsen. Ik hoor van veel mensen dat ze het leuk vinden om het te lezen.

 3. Natasha
  21 juli 2020 / 2:24 PM

  Sorry meid heb nu pas tijd om je blogs te lezen. Ga zo door blijft interessant en leuk om te lezers

  • joycearuba
   Auteur
   30 juli 2020 / 12:48 AM

   Ahh thanks meis! lief van je.

 4. 30 juli 2020 / 7:08 AM

  Jaa doorgaan! Ik loop vaak wat achter met wat je allemaal post en deelt, maar tis wel heel leuk om zo te kunnen volgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: