Fotodagboek week 1 – 2020

Het eerste fotodagboek van 2020 is een feit. Ik hoop dat jullie allemaal een leuke jaarwisseling hebben gehad. Op maandag 30 december deed ik de grote boodschappen voor oud en nieuw. Wat wij verder afgelopen week hebben gedaan zie je hieronder.

Dinsdag

Bij de Superfood haal ik verse oliebollen. Net als iedereen in Nederland moest ook ik in de rij staan op Aruba. De oliebollen worden vers gebakken waar je bij staat en waren super lekker.
Nog net op de valreep hebben we lampjes gekocht en ‘s avonds opgehangen.
Wij hebben de hele avond buiten gezeten. Ik heb nog nooit zoveel vuurwerk in mijn leven gezien. Het was een gezellige avond.

Woensdag

We zijn weer gaan wandelen bij de Rock Formations. Kay kan hier klimmen en verstoppertje spelen dus voor hem is het ideaal.

Donderdag

We zijn de hele dag thuis gebleven. De vriend van één van Bryan zijn nichtjes is langs geweest om de bus te maken. En we hebben wat klusjes in en om het huis gedaan. Deze week hebben we twee keer gebarbecued.

Heerlijk!

Vrijdag

Hoera Kay is 5 jaar en dat vieren we bij Palm Island. Hier is een klein waterpark voor kinderen. Het is all inclusive dus met ontbijt, lunch, snacks en onbeperkt drinken. Je kan er ook snorkelen.
Evy en ik.
Dit moest een leuke gezinsfoto worden, maar Evy had er geen zin in en kijkt dus niet.

Zaterdag

We gaan een dagje naar Baby Beach om de kerstvakantie alvast af te sluiten. Omdat dit strand best ver van ons huis is besluiten we om de hele dag te blijven.
Mijn knappe bink. Vijf jaar alweer.
We genieten lekker van de zee en de zon.
Een stukje met de drone gefilmd van Baby Beach.

Zondag

Kay zijn verjaardagscadeau staat in elkaar.
De traktaties voor op school. Ik heb stroopwafels gekocht en met een uitsteker de vijven uitgestoken. Dan smelt je wat chocola in de magnetron of au bain marie en smeer je de onderkant met een kwasje in. Dan strooi je er wat gekleurde sprinkels over. Tussendoor steeds in de koelkast want hier op Aruba is het warm daardoor smolt de caramel steeds wat tussen de stroopwafels in zit.
In de middag hadden we een kinderverjaardag.

Dit was het voor deze week. Vanaf vandaag is de kerstvakantie officieel over en gaat Kay weer naar school.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: