Fotodagboek tijdens Corona

Jaaa, hieronder eindelijk weer een fotodagboek. Alle foto’s zijn genomen vanaf de dag dat wij te horen kregen dat het eerste geval bekend was op Aruba. De foto’s zijn verdeeld per onderwerp en niet per datum. 

Hier was net corona geconstateerd op Aruba en ineens was iedereen in paniek. Het blijft natuurlijk een eiland en veel mensen waren bang dat er geen producten meer geïmporteerd zouden worden. De hele superfood en ook andere supermarkten werden leeg gekocht en de rijen voor de kassa stonden helemaal tot achterin de winkel.

Strand en zwemmen

We hebben natuurlijk heerlijk van de zon, het strand en de zee genoten. Kay en Evy houden gelukkig ook allebei heel erg van zwemmen.

Wandelen

Doordat er geen toeristen waren, konden we heerlijk langs de highrise hotels lopen. Daar is een mooie boulevard maar normaal is het er erg druk om er ook nog met een buggy te lopen. Ook lopen we vaak bij de witte zand duinen, hier kan Yuki los rennen. Kay en Yuki klimmen samen hoog op de rotsen. Yuki is af en toe net een berggeit.

Yuki

Yuki voelt zich helemaal thuis en ligt in de raarste posities. Hij probeert altijd Evy haar eten af te pakken en vaak geeft Evy hem ook stiekem iets.

Overig

We bbq-en nog steeds, de ene keer uitgebreid en de andere keer wat simpeler. Kay moest natuurlijk ook huiswerk maken. We zijn naar de speeltuin geweest. Bryan heeft een paar boekenrekken van pallets voor in huis gemaakt. Mijn haar wordt heel lang want ik ben nog steeds niet naar de kapper geweest haha. We hadden heel veel mango’s van de buurvrouw gehad, waar ik jam van heb gemaakt.

Delen:

2 Reacties

 1. Ria Stolk
  28 juni 2020 / 10:54 AM

  Wat een super leuke foto’s van jullie!
  Leuk om jullie blog te lezen en zo te zien hebben jullie het geweldig.
  Nou hopen dat de corona tijd voor jullie ook snel voorbij is en weer de draad van het “gewone leven ” weer op kan pakken.
  Nou we kijken uit naar je volgende blog.
  Heel veel liefs Mart en Ria uit het zonnige Nederland

  • joycearuba
   Auteur
   29 juni 2020 / 11:42 PM

   Ahh super lief. Dank je wel voor je reactie. Hoe gaat het met jullie? Gelukkig hebben jullie ook wat mooie dagen in Nederland gehad.
   Helaas hebben wij sinds vandaag weer 2 mensen met Corona, deze zijn met een vlucht uit Colombia meegekomen. Ze waren wel in quarantaine, maar je weet nooit wie ze hebben gezien tussendoor.
   Groetjes,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: