De voordelen van Covid-19

Dat Corona, eigenlijk officieel Covid-19, een verschrikkelijke ziekte is, dat weten we nu allemaal wel. Dat het veelal negatief in het nieuws is ook, daarom wil ik in dit blog ook een aantal positieve punten aan jullie vertellen. 

 1. De stranden zijn heerlijk rustig.
  Wij zijn een paar keer naar stranden geweest die normaal vol liggen met toeristen.
 2. De rust voor de natuur
  Dit hangt wel een beetje samen met punt 1. Ik denk dat de natuur dit nodig heeft gehad. Wij hebben zelfs een zeester gezien bij Palm Beach. Bij Palm Beach ligt het altijd vol met wel honderden tot duizenden toeristen. Nu was er bijna niemand, dus de natuur kan heerlijk zijn gang gaan en wordt niet gestoord.
 3. Quality time met ons gezin
  Dit heeft geen woorden nodig. Sinds november zijn we elke dag, de hele dag met zijn 4-en en al snak ik soms even naar wat me-time. Wat ben ik toch blij dat wij elke dag met zijn 4-en in goede gezondheid kunnen doorbrengen.
 4. Langer in bed blijven liggen
  Kay moet rond 07:30 uur op school zijn. De school begint om 07:45 uur. Voor Nederlandse begrippen is dit erg vroeg. Nu konden wij dus ook wat langer blijven liggen in bed en rustig met zijn 4-en opstarten.

Een kleine sidenote: het is verschrikkelijk wat er nu gebeurd en vooral als je een dierbare bent verloren. Heel veel sterkte en pas goed op jezelf en je naasten. Hou je alsjeblieft aan de regels die door de RIVM of de regering in jouw land worden opgesteld. 

Delen:

2 Reacties

 1. Rianne
  23 juli 2020 / 7:36 AM

  Dat is dan ook de mooie kant inderdaad.. Die lege stranden <3!

  • joycearuba
   Auteur
   30 juli 2020 / 12:48 AM

   ja, zo jammer dat je het net net op een weekje na gemist hebt, hopelijk is het in oktober ook nog rustig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: